üzleti terv

uz-3  uz-2  uz-1  uz-5

üzleti terv-megtérülés előrejelzés

 

 

Egy gyakori, de rossz példa:

Egy darukezelő vállalkozó jó kapcsolatai révén multicégeknél vállal folyamatosan munkát a darujával. Sajnos az ár nagyon nyomott, de cserébe a szezonban végig dolgozik a daru. 5 év múlva a gép a folyamatos használattól teljesen elhasználódik, és szükséges lesz egy új beszerzése. igen ám, de nincs rá pénz. Miért? Mert annyira nyomott áron dolgozott a gép folyamatosan, hogy egyszerűen képtelen volt a beruházás megtérülni. Azért, mert a kapott óradíj fedezte a kiadásokat, a béreket, de az amortizációt nem. Ezt a vállalkozó nem vette észre, hiszen az amortizációt nem kell kifizetni, csak a következő gép vásárlásakor van (lenne) rá szükség. Ha a vállalkozó készített volna az üzleti terv keretein belül megtérülés számítást, akkor kiderült volna, hogy mekkora a fedezeti óradíj, az az összeg, ahol nyereségessé válik a tevékenysége.

Screen Shot 2013-10-23 at 15.57.04üzleti tervezés vissza

 

 


ECONOMSOL H-8060 Mór, Álmos Vezér U 1/C                                                        telefon:  06-30-645-3185                                                       e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.              

 

 

 

 

PROFESSZIONÁLIS

ÜZLETI TERV

Aki a fejében lévő üzleti tervre alapoz az a saját tőkéjét teszi fel egy nyerőgépre.  

Az üzleti terv alapvető lényege, hogy a cselekvés előtt gondoljuk át mibe is vágunk bele.
Ahhoz mennyi tőke szükséges, és a befektetett pénzt mikor kapjuk vissza. A tevékenységünk
soránszolgáltatásainkat ügyfeleink igénye szerint alakítottuk, fejlesztettük, így mára a kontrollingon kívül
más gazdasággal kapcsolatos problémában is hatékonyan tudunk partnereink segítségére lenni,
mint például a professzionális üzleti tervezés.

 

uz-3  uz-2  uz-1  uz-5

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek