üzleti terv

uz-3  uz-2  uz-1  uz-5

 

üzleti terevzés- részletek

Az üzleti terv rákényszeríti a készítőt, hogy mindenre gondoljon

 

Ez azért működik, mert az üzleti terv egy sablonra épül, azaz előre meg van határozva benne, hogy mire kell a válaszokat megkeresni. Értékesítés, marketing, pénzügy stb. Tehát, semmi nem marad ki, és semmit nem marad felületesen elvégezve.

Gyakran jönnek hozzám is tanácsért, hogy mit szólok bizonyos ötletekhez. Erre tőlem általában rengeteg kérdést kapnak, ami még több további kérdést vet fel. A vége az lesz, hogy leülünk, elkezdjük a gondolatokat profin összeszedni, és a felmerülő kérdésekre választ adni. Ebből kerekedik aztán az üzleti terv.

Az nem fordulhat elő, hogy egy terv nem valósul meg az üzleti terv alapján. De az igen, hogy teljesen más lesz a tervezésben meghatározott út, mit azt először képzelte a kivitelező. Mert tervezés közben jobb lehetőségek tárultak fel előtte a részletek átgondolásakor.

Screen Shot 2013-10-23 at 15.57.04üzleti tervezés vissza


ECONOMSOL H-8060 Mór, Álmos Vezér U 1/C                                                        telefon:  06-30-645-3185                                                       e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.              

 

 

 

 

PROFESSZIONÁLIS

ÜZLETI TERV

Aki a fejében lévő üzleti tervre alapoz az a saját tőkéjét teszi fel egy nyerőgépre.  

Az üzleti terv alapvető lényege, hogy a cselekvés előtt gondoljuk át mibe is vágunk bele.
Ahhoz mennyi tőke szükséges, és a befektetett pénzt mikor kapjuk vissza. A tevékenységünk
soránszolgáltatásainkat ügyfeleink igénye szerint alakítottuk, fejlesztettük, így mára a kontrollingon kívül
más gazdasággal kapcsolatos problémában is hatékonyan tudunk partnereink segítségére lenni,
mint például a professzionális üzleti tervezés.

 

 

 

HOGYAN KÉSZÜL AZ ÖN ÜZLETI TERVE

 

1  

 

 

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK - A PONTOS CÉLOK MEGHATÁROZÁSA

A tervezés elkészítéséhez többszöri konzultáció szükséges. Ezek alatt részletesen átbeszéljük az elképzelést, és megválaszolunk minden olyan kérdést ami befolyásolhatja az eredményt. Tulajdonképpen minden lehetséges forgatókönyvet figyelembe veszünk, ami úgy lehetséges, hogy az Önfejében van a tudás, nálunk pedig rengeteg szakmai kérdés, amiknek segítségével az Ön tudásából rendszert, tervet kovácsolunk. Ennek komoly előnye, hogy ezáltal olyan kérdésekre is találunk választ, melyek előtte fel se merültek esetleg. Sőt nem csak választ találunk, de minden lehetséges forgatókönyvre megoldást is.

  

2      

PÉNZÜGYI SZÁMÍTÁS ÉS A TŐKESZÜKSÉGLET MEGÁLLAPÍTÁSA 

Az üzleti tervnek van két nagyon fontos feladata. Egyik a szükséges tőkeigény előrejelzése. Ez nagyon fontos adat, hiszen senki nem szeretne a projekt felénél szembesülni, hogy nem elegendő a pénze. Ez a számítás megmutatja mekkora tőkére van szükség, és így erről már előre lehet gondoskodni meglepetések nélkül. A másik a megtérülés idejének, mértékének meghatározása. Ebből tudhatjuk meg, hogy a projektünk mikortól fog önálló életet élni, és nyereséget termelni a gazdájának. 

 

 

 

3       RÉSZLETES ÜZLETI TERV ÁTADÁSA

A konzultációk után elkészítjük az üzleti tervet, majd átbeszéljük azt újra. Amennyiben a végeredmény elfogadható, az üzleti terv elkészült. Amennyiben bármilyen pontján nem elfogadható az eredmény, úgy lehetőség van azt korrigálni. És ez a tervezés lényege! Előre végiggondoltatja velünk a teljes folyamatot, és azt számokkal alá is támasztja. Azaz tervezéssel a kockázataink minimálisra csökkenthetők, mert megfelelően alátámasztott lesz az elképzelésünk, illetve a bekövetkező változásokat időben észrevehetjük.

 

 

 

NÉGY FONTOS ÉRV

HOGY MIÉRT AZ ECONOMSOL

 

 Képernyőfotó 2017-04-20 - 20.34.51   Képernyőfotó 2017-04-20 - 20.35.31   Képernyőfotó 2017-04-20 - 20.36.02   Képernyőfotó 2017-04-20 - 20.36.26

Olcsóbb, ha mi világítunk rá a terv lehetőségeire, vagy veszélyeire, mintha azok működés közben bukkan-nának fel.
 

 

 

Olyan kérdéseket is fel fogunk tenni az ötletével kapcsolatban, amire szinte biztos, hogy nem is gondolt. 

 

 

 

  Több mint száz tervet készítettünk már, így ismerjük az új projektek buktatóit. Szeretné megismerni milyen bukatatói vannak ha nem készít üzleti tervet, vagy ha a tervet Ön készíti, de nem gondol mindenre.   Tudjuk, milyennek kell lennie egy üzleti tervnek. Tudjuk, mit kell tartalmaznia. Tudjuk milyen pénzügyi számítá-sok szükségesek. Pro-fesszionálisan tudunk tervezni, és az INCUBATOR SYSTEM segítségével biztonságban lehet az induló vállalkozása.

Közreműködés az üzleti terv megvalósításában

üzleti terv kapcsolat

uz-3  uz-2  uz-1  uz-5

 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek